Susurul Râurilor Care Curg În Jos, Sau În Sus, Depinde Cum Te Uiți

by Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

1.
2.
3.
4.
5.
6.

about

Primul album de postbelic rock din România, compus în 2 săptămâni jumate în vacanța de iarnă. A se asculta cu pâine și încredere. Ideal pentru o escapadă la munte, bun și pentru ascultat în fundal în timp ce speli vasele.

credits

released February 20, 2016

Mulțumiri magistrale:

Robert Cotoros (Hteththemeth, The Bipolar Disorder Project) pentru masterizarea EP-ului, și pentru solo-ul de chitară de pe piesa „Susurul Râurilor”.

Teodor Ardeleanu (The Dignity Complex) pentru chitara cu delay de pe introul piesei cu zacuscă în titlu.

Monolog pe piesa „Susurul Râurilor” de Andrei Nedelea, student la actorie.

tags

license

all rights reserved

about

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut Bucharest, Romania

Cel mai bun proiect de postbelic rock la ora actuală. Faptul că e și singurul nu ajută deloc competiția, aceasta rămânând inexistentă. Primul album, Susurul râurilor care curg în jos, sau în sus, depinde cum te uiți, a fost lansat în 2016, și a pus bazele unei cariere de succes pentru formația preferată de la munte a tuturor. ... more

contact / help

Contact Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut

Streaming and
Download help

Track Name: Susurul Râurilor (feat. Robert Cotoros)
Mirel: *sigh*...Iar pe munte. Asta pare să fie ultima mea scăpare de la rutina pe care mi-ați băgat-o pe gât. Și dacă se topesc munții, ce fac? Încep să sap tranșee, ca bunicu? Mă-njosesc în halul ăsta? O viață ai - te adaptezi sau înnebunești.

Tatăl lui Mirel: Mergi printre oameni și te faci că nu vezi lipitorile de pe cefele lor late. Îți pui căștile în urechi și te prefaci că de-asta nu vorbește nimeni cu tine. Nu mai fi hipster. Muzica și filmele tale preferate sunt importante doar pentru tine. Nimănui nu-i pasă cât de cult ești dacă te văd cu lopata în mână, și n-o să te asculte nimeni când vorbești dacă nu zici nimic care le-ar aduce profit. Dacă vrei să te spânzuri, spânzură-te cu o cravată. Lasă cizmele, ia-ți pantofii lăcuiți. Viitorul tău e înainte, nu în sus! Ce drăcia dracului?

Între timp, Mirel ajunge pe munte.

Mirel: M-am așezat pe iarbă, și am început să ascult susurul râurilor. Acum chiar pot spune că am fost la munte. Și știți ceva? Mi-a plăcut.